Analýza trvalo udržateľného rozvoja Írska v oblasti sociálnej inklúzie - Gavuliak, Roman
Modelovanie indikátorov trvalo udržateľného rozvoja pre oblasť sociálnej inklúzie pre Írsko. Teoretická časť - sociálna inklúzia. Interpretačná časť. Analýza vývoja vybraných indikátorov. Regresný model indikátorov trvalo udržateľného rozvoja v oblasti sociálnej inklúzie.