Crisis and post-crisis adjustment and new challenges for the economic science - Šikula, Milan
Historické korene a fundamentálne príčiny hospodárskej krízy. Nová politická ekonómia a finančná kríza. Kritika zlyhania systému podľa Josepha Stiglitza.