Aktuálne problémy počítačovej bezpečnosti - Lipianska, Júlia
Nárast bezpečnostných hrozieb súvisiacich priamo s využívaním prostriedkov IKT. Hrozba elektronickej špionáže. Dopady porušenia informačnej bezpečnosti na podniky. Technická bezpečnosť informačných systémov podniku. Sieťová bezpečnosť.