Znova v strate - Haluza, Ivan
Situácia v potravinárskom priemysle na Slovensku. Záporné saldo slovenského zahraničného obchodu s potravinami sa prehlbuje. Domáca výroba prehráva so zahraničnou konkurenciou. Bohatšie krajiny únie viac dotujú agrosektor, Slováci z trhu vypadávajú. Posilnenie sektoru menšími domácimi investormi.