Riešenie netradičných problémov z oblasti finančnej matematiky prostredníctvom Excelu - Pólya, Attila
Na Katedre informatiky obchodných firiem Obchodnej Fakulty Ekonomickej univerzity v Bratislave sa už mnohé roky zaoberajú modernými tabuľkovými procesormi, ako nástrojmi na riešenie problémov z bežného života a obchodnej praxe. Popis problému, ktorý sa nedá riešiť použitím jednoduchých zabudovaných finančných funkcií. Spôsob riešenia takéhoto druhu problému v Exceli.