Úlohy a poslanie Fakulty medzinárodných vzťahov EU v Bratislave v systéme vysokého školstva v Slovenskej republike - Lipková, Ľudmila
Počiatky vzniku Fakulty medzinárodných vzťahov Ekonomickej univerzity v Bratislave. Jej perspektívy.