[Regionálna ekonómia a politika] - Parízková, Jana
Recenzia na publikáciu, ktorá je rozčlenená do dvoch častí, obsahuje množstvo schém, grafov a tabuliek, ktoré vhodne dopĺňajú text a znázorňujú rôzne procesy. Autori na spestrenie uvádzajú v publikácii reálne príklady, čím sa im podarilo prepojiť teoretické poznatky s reálnym fungovaním a priebehom rozličných procesoch v regiónoch.