Kultúrne rozdiely vo vnímaní a komunikácii - Retová, Janette
Charakteristika pojmu kultúra. Rešpektovanie kultúrnych rozdielov. Interkultúrna komunikácia. Teórie kultúrnych rozdielov. Dôležitosť poznania a prijatia rozdielov medzi kultúrami.