Innovation networks in small and medium enterprises sector - Lesáková, Ľubica
Význam sieťových spojenectiev ako forma podpory rozvoja inovačných aktivít v sektore malých a stredných podnikov. Rôzne druhy inovačných sietí v sektore malých a stredných podnikov a výhody, ktoré prinášajú.