Európska digitálna budúcnosť - Škvarčeková, Oľga
Dokument Európskej komisie s názvom Európa 2020 - Stratégia na zabezpečenie inteligentného, udržateľného a inkluzívneho rastu. Sedem hlavných iniciatív na zabezpečenie cieľov v prioritných oblastiach. Digitálna agenda pre Európu. Digitálny jednotný trh. Interoperabilita a normy. Dôvera a bezpečnosť. Rýchly a ultrarýchly prístup k internetu. Výskum a inovácie. Výhody pre spoločnosť Európskej únie vyplývajúce z IKT.