Vybrané problémy e-mailovej etikety obchodných firiem - Velichová, Ľudmila
Vybrané problémy e-mailovej komunikácie obchodných firiem so zameraním na rešpektovanie etikety a iných spoločenských, profesijných a komunitou akceptovaných pravidiel a zvyklostí.