[Medzinárodné podnikanie: na vlne globalizujúcej sa svetovej ekonomiky] - Grešš, Martin, 1978-
Recenzia na publikáciu, ktorá rieši problematiku regionálnej ekonomickej integrácie ako aj otázky priamych zahraničných investícií. Do štruktúry publikácie je začlenená aj oblasť medzinárodných financií a menových vzťahov.