[Mosty z chudoby: stratégie pre profesionálov komunity] - Dováľová, Gabriela, 1982-
Recenzia na publikáciu, ktorej cieľom je dať komunitným lídrom zo všetkých oblastí východisko k tomu, aby mohli začať zlepšovať svoje profesionálne schopnosti a budovať nové programy na skvalitnenie vzťahov s klintmi i celkových výsledkov práce.