Východiská a výzvy pre sociálnu politiku v nastávajúcom desaťročí - Dudová, Iveta
Informácia o zámeroch a cieľoch medzinárodnej vedeckej konferencie "Východiská a výzvy pre sociálnu politiku v nastávajúcom desaťročí", ktorá sa konala 9.6.2011 na pôde Ekonomickej univerzity v Bratislave.