Environmentálne technológie - Hadarová, Daniela
Ekologická politika a environmentálne technológie, ktoré v súčasnej dobe ovplyvňujú podnikateľské prostredie. Trhové príležitosti a predpoklady pre rozvoj technológií. Environmentálne technológie a analýza prostredia. Potenciál environmentálnych technológií pre rozvoj podnikateľského prostredia a dôležitosť pre ochranu životného prostredia.