Problémy stanovenia všeobecnej hodnoty pohľadávok v období hospodárskej krízy - Majdúchová, Helena, 1963-
Pohľadávky predstavujú nárok veriteľa na určité peňažné, prípadne vecné plnenie zo strany dlžníka. Platobná neschopnosť vo svete a na Slovensku. Znalecké posúdenie ohodnocovania pohľadávok.