Boj s korupciou a ďalšou ekonomickou kriminalitou a znalecká činnosť - Haluška, Ivan
Kríza a korupcia ako i ostatná ekonomická kriminalita. Šance odhaľovania a predchádzania korupcie a ostanej ekonomickej kriminality pri využívaní kvalitných znaleckých posudkov.