Pomôže nám marketingový vírus? - Škutková, Jana
Virálny marketing, jeho formy a obsah marketingového posolstva. Zaradenie prvkov virálneho marketingu do marketingového arzenálu. Voľné šírenie newsletterov alebo elektronických magazínov. Stránky "share widget" a možnosti sociálnych sietí.