Predmety priemyselnoprávnej ochrany a ich vplyv na stanovenie výšky licenčného polatku - Lalíková, Lucia
Ochrana priemyselného vlastníctva v Slovenskej republike. Predmety priemyselnoprávnej ochrany (Patent, úžitkový vzor, ochranná známka, dizajn, licencie).