Oceňovanie profesionálnych futbalových klubov - Polončák, Milan
Metodický postup ocenenia futbalového klubu a stavovenie postupu výpočtu hodnoty futbalového klubu pôsobiacom v SR. Hľadisko stanovenia trhovej hodnoty profesionálneho hráča. Závery ocenenia a kvantitatívne metódy využitia matematicko-štatistického aparátu