Restrukturalizace v malé a střední firmě - Havlíček, Karel
"V" koncept - jeden z modelov reštrukturalizácie podniku. Reštrukturalizácia a činnosť manažmentu. Päť krokov reštrukturalizácie. Zabezpečenie likvidity podniku. Hospodárenie podniku. Znižovanie nákladov. Reštrukturalizácia ľudských zdrojov. Reštrukturalizácia pasív.