Dôležitosť riadenia ľudských zdrojov v podniku - Jacková, Anna
Riadenie ľudských zdrojov ako najdôležitejšia zložka a jadro celého podnikového riadenia. Činnosti a ciele riadenia ľudských zdrojov. Predpoklady prosperity a kvality pracovného života.