USA stále udávají tempo i trendy - Pittnerová, Zuzana
Spojené štáty americké ako významný líder svetových technologických a spotrebných trendov ako aj veľký spotrebný trh pre zahraničných partnerov. Správanie amerických spotrebiteľov. USA ako popredný svetový investor. Príležitosti pre zahraničných (českých) partnerov. USA po svetovej kríze na rázcestí.