Nábory budú opatrné - Hinková, Andrea
Zamestnávatelia na Slovensku pristupujú k prijímaniu nových pracovníkov opatrne. Príčinou sú negatívne správy o vývoji na finančných trhoch a hrozba spomalenia rastu v eurozóne. Zamestnávanie v regiónoch, jednotlivých odvetviach Slovenska. Globálny pohľad.