Nová role top managementu - Pitra, Zbyněk
Manažéri dnešných organizácií sa musia rozhodnúť, ako účinne reagovať na zmenu podmienok, ktorú vyvolala spoločensko-ekonomická kríza. Potreba zmeny podnikateľského správania. Prerozdelenie úloh a nové usporiadanie vzťahov. Tri zásadné opatrenia. Nové chápanie zodpovednosti vrcholového manažmentu. Nová rola generálneho riaditeľa. Rozhodovanie v podmienkach neistoty. Budovanie strategických aliancií. Bezkonfliktná spolupráca so strategickými partnermi.