Zásady rozpočtového hospodárenia - Konvalinková, Iveta
Rozpočtové hospodárenie sa vzťahuje na všetky subjekty verejnej správy (VS). Zásady rozpočtového hospodárenia. Verejné prostriedky, účelovosť použitia verejných prostriedkov. Časovosť použitia verejných prostriedkov. Hospodárnosť, efektívnosť a účinnosť používania verejných prostriedkov. Ostatné zásady rozpočtového hospodárenia.