Finančná matematika, jej miesto a úloha pri získavaní finančnej gramotnosti ekonómov - Peller, František
Matematika a jej miesto v ekonómii. Úloha matematiky v systéme štúdia ekonómie. Finančná matematika a finančná gramotnosť ekonómov.