Efektívny interkultúrny manažment - cesta k vysokej výkonnosti globálnych korporácií - Cagáňová, Dagmar
Teoretické vymedzenie interkultúrneho manažmentu. Vývoj interkultúrneho manažmentu v historických súvislostiach. Interkultúrny manažér verzus kultúra podnikateľského prostredia. Dimenzie interkultúrneho manažmentu.