Príprava učiteľa na inovácie vo výchovnovzdelávacom procese - Kompoltová, Soňa
Inovácie v obsahu vzdelávania, ich didaktická transformácia a nové nároky na učiteľskú profesiu. Nástroje rozvíjania osobnostných schopností učiteľa. Zmeny vo vývoji spoločnosti a rozvoj finančného vzdelávania na školách. Ukážka vybranej témy na vyučovacej hodine.