Logistika piva: čím jednoduchšie, tým lepšie - Brezovský, Jozef
Špecifiká logistiky piva. Priama preprava do predajní a gastroprevádzok. Preprava piva vo fľašiach nákladnejšia ako preprava v sudoch. Univerzálne riešenie, ktoré pomôže znížiť náklady na distribúciu a spätnú logistiku. Pivo ako sezónny sortiment. Regálové systémy skladovania. Manipulačná technika.