Finančné vzdelávanie na gymnáziách - Novák, Jaromír, 1978-
Zapojenie absolventov gymnázií do ekonomického diania v spoločnosti. Finančné vzdelávanie zacielené na rozvoj finančnej gramotnosti žiakov gymnázií. Potreba získania komplexne všeobecného ekonomického vzdelania, finančnú gramotnosť z neho nevynímajúc.