Global and environmental impacts of negative aspects of ecologic behavior - Turan, Alexander
Vybrané aspekty environmentálnej politiky niektorých krajín (vyspelé alebo západné krajiny) a ich vplyv na ekológiu. Legislatíva pre biopalivá a jej uvedenie do praxe. Vplyvy využitia biopalív na ekológiu a energetickú rovnováhu.