Vybrané aspekty počítačovej gramotnosti - Pólya, Attila
Absencia počítačovej gramotnosti a jej negatívne vplývanie na možnosti nadobudnutia finančnej gramotnosti. Definícia vedomostí nevyhnutných pre počítačovo gramotného jednotlivca. Medzinárodný systém ECDL, ktorý pomôže identifikovať znaky gramotnosti z oblasti práce s počítačom.