Postavenie dopravy a logistiky v Slovenskej republike - Furdová, Lucia, 1984-
Logistické výkony v podmienkach Slovenskej republiky. Index logistickej výkonnosti - LPI index. Porovnanie kvalitatívnych ukazovetľov hodnotiacich úroveň logistiky v SR s krajinami V4 a s krajinou s najvyšším a najnižším LPI indexom. Prepravné výkony v SR. Preprava tovaru podľa dopravných modalít. Prognóza podielu jednotlivých druhov dopravy podľa prepravného výkonu. Kombinovaná doprava a jej význam. Najväčšie problémy prepravných firiem.