Aktuálna potreba finančného vzdelávania - Potisková, Ingrid
Potreba finančného vzdelávania ako celoživotnej vzdelávacej skúsenosti, ktorá sa môže stať dôležitou v uskutočňovaní racionálnych rozhodnutí. Informácie o peniazoch a ich zužitkovanie v praxi. Ciele finančného vzdelávania a získanie základných vedomostí a zručností riadenia osobných financií.