Zákon č. 289/2008 Z.z. o používaní elektronickej registračnej pokladnice s komentárom - Mastihubová, Petronela
Zákon upravuje podmienky používania ERP na evidenciu tržieb na území Slovenska, postavenie a činnosť servisnej organizácie súvisiace s používaním pokladnice.