Vzdelané ženy v Európskej únii - Veselovská, Stanislava, 1957-
Politika zamestnanosti a snaha o rovnováhu medzi ponukou a dopytom pracovných síl. Produktívne využívanie zdrojov pracovných síl a zabezpečenie práv občanov na zamestnanie. Zamestnanosť žien v jednotlivých členských štátoch EÚ. Vzdelanie, dôležitý faktor pri zamestnávaní a to nielen v prípade žien.