[Analýza kategoriálnych údajov] - Hurbánková, Ľubica, 1980-
Recenzia na monografiu ktorá sa zaoberá viacrozmernou analýzou kategoriálnych údajov, využívajúc logaritmicko-lineárne modely logistickej a probitovej regresie.