[Základy účetnictví] - Pakšiová, Renáta, 1974-
Recenzia na publikáciu, ktorá je svojím obsahom zameraná na všeobecný prehľad základných pojmov a vzťahov v účtovníctve s orientovaním predovšetkým na špecifické problémy účtovníctva a ich riešenie.