Eurozóna na pranieri - Pressburg, Adrian Peter
Medzinárodné inštitúcie, mocné krajiny a zoskupenia ukazujú prstom na Európu ako epicentrum súčasných problémov a vyzývajú ju, aby konala. Odkaz Číny Európe. BRIC vo svetovej ekonomike.