Analýza vybraných otázek slovenského finančního trhu vzhledem ke vstupu SR do hospodářské měnové unie - Polách, Jiří
História vzniku novodobého regulovaného trhu na Slovensku. Základné kritériá pre prijatie cenného papiera pre obchodovanie na BCPB. Informácie o kótovaných emitentoch. Vplyv finančnej krízy na KT na Slovensku.