Výzvy podnikového controllingu v súčasnosti - Dubcová, Gabriela, 1968-
Podnikový controlling v rámci akcelerácie rozvoja manažmentu podnikov v globalizovanej ekonomike. Podnikovohospodárska prax a úlohy podnikového cotrollingu. Rozhodovanie manažmentu podniku a požiadavky, ktoré sú paralelne platné a determinujú kreatívnu a flexibilnú koncepciu podnikového controllingu.