Analýza skúseností MSP s vypracúvaním projektov v kontexte s čerpaním finančných zdrojov z Európskej únie - Sobeková Majková, Monika
Objasnenie situácie v oblasti skúseností malých a stredných podnikateľov v SR s vypracúvaním projektov na získanie financií zo štrukturálnych fondov.