Produkcia vína vo svete a v EÚ v období rokov 1990-2010 - Lazorčáková, Ema
Článok približuje ponukovú stranu trhu s vínom, rozdelenie celosvetovej produkcie vín medzi jednotlivé kontinenty. Skúma tiež trendy v produkcii vína vo vinárskych krajinách EÚ za posledných 20 rokov. Okrem posúdenia produkčných trendov analyzuje aj zmeny v štruktúre produkcie vína podľa farby a podľa akosti.