Štandardné výsledky ISPÚ 2008 v členských krajinách EÚ-27 (údaje sú prepočítané v Euro na priemerný podnik, resp. hektár, kus) - Šípová, Elena
Údaje uvedené v tabuľke sú štandardné premenné, tak ako ich publikuje Informačná sieť poľnohospodárskeho účtovníctva Európskej únie za členské krajiny EÚ 27, účtovný rok 2008.