Stratégia rozvoja poľnohospodárskych podnikov a konkurenčná schopnosť agropotravinárstva - Jankelová, Nadežda, 1966-
Recenzia na rovnomennú vedeckú publikáciu, ktorú tvorí 9 príspevkov. Reaguje na súčasné problémy podnikateľských subjektov v tomto odvetví a prináša nové poznatky pre študentov Ekonomickej univerzity, ako aj pre poľnohospodársku prax.