Štrukturálne fondy EÚ a riešenie rómskeho problému - Opet, Matej
Pokračovanie príspevku z predchádzajúceho čísla. Európska únia a rómovia. Summity o Rómoch. Návrh riešení rómskej problematiky. Grameen banka a systém mikropôžičiek. História a pôsobnosť banky. Činnosť a produkty banky. Kritika Grameen banky a jej činnosti. Tretí sektor a rómska problematika.