Indikácia presúvania ziskov medzi jurisdikciami metódou distribučnej analýzy - Kubicová, Jana, 1961-
Globalizácia a multinacionálne spoločnosti. Vplyv globalizácie, ktorá sa uskutočňuje prostredníctvom multinacionálnych spoločností (MNCs) na oblasť dane z príjmov. MNCs, prepojené spoločnosti a potenciál pre presúvanie ziskov medzi daňovými jurisdikciami. Aplikácia metódy distribučnej analýzy pri indikovaní presúvania ziskov.