Vplyv nedokonalých trhov na oceňovanie finančných nástrojov - Adamík, Kamil
Charakteristika efektívnych trhov. Dosahy efektívnosti trhov na úvahy o ohodnocovaní finančných nástrojov. Trhové anomálie. Behaviorálny prístup k finančnému rozhodovaniu. Odchýlky od racionality a investičná horúčka. R. J. Schiller - významný predstaviteľ behaviorálnych financií. Vytváranie nových modelov v oblasti ohodnocovania finančných nástrojov.