Outsourcing facility manažmentu - cesta k znižovaniu podnikových nákladov - Potkány, Marek
Konečný efekt vzájomných väzieb outsourcingu a facility managementu ako nástroja strategického riadenia podniku, úspory podnikových nákladov, foriem riadenia podporných činností podniku, ktorých cieľom je poskytovať efektívne služby pre podporu hlavných činností podniku (core business).